Overname Wormgoor Makelaardij in Eibergen


EIBERGEN  – Na 40 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest voor Wormgoor heeft Jeanine Klein Gebbinck, Wormgoor Makelaardij overgedragen aan Ruud Brinkers en Max Wekking van Wormgoor Assurantiën, Hypotheekdesk Wormgoor en RegioBank. Jeanine heeft 31 maart 2022 haar laatste werkdag gehad bij Wormgoor Makelaardij.

Zelfde naam
Wormgoor Makelaardij gaat verder onder dezelfde naam; een mooie en goede ontwikkeling dat de overname binnen het kantoor kon worden geregeld. Wormgoor is en blijft hierdoor een assurantie- en makelaarskantoor met een lokaal karakter, waarbij toegankelijkheid, persoonlijk advies en een kwalitatief goede service hoog in het vaandel staan.

Meer weten over de dienstverlening? Neem contact op via het telefoonnummer 0545-47 50 75 of [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven