Ria Zuidema en Jo Kruizinga gehuldigd voor hun 25- en 60-jarige lidmaatschap bij Jubilate


NEEDE – In aansluiting op de ledenvergadering van het Christelijke Koor Jubilate Neede worden twee koorleden gehuldigd voor hun jarenlange verbondenheid met het koor. Het spits wordt afgebeten door alt Jo Kruizinga. Zij wordt in het zonnetje gezet, omdat zij maar liefst zestig jaar lid is van Jubilate. Voorzitter Dick Lammers prijst haar zangkwaliteiten. Kruizinga mocht diverse keren als solist optreden tijdens een concert. Tijdens het 75-jarig jubileumconcert, van toen nog Looft den Heer, soleerde Jo in het programma met de trompettisten de Gebroeders Brouwer.

Geld Werving Koor
De tweede die een huldiging ten deel valt is alt Ria Zuidema, want zij is 25 jaar lid van het koor. Naast het zingen is Ria actief als commissielid voor Geld Werving Koor. Deze commissie bedenkt acties om de kas te spekken. Beide dames krijgen een attentie aangeboden als waardering voor hun inzet voor het koor. Om de huldiging compleet te maken krijgen beide jubilarissen ook nog een mooie ruiker aangeboden. Tenor Herman Scholten is de derde jubilaris, want hij is eveneens 25 jaar lid van het koor. Omdat hij deze avond niet aanwezig is, spreekt het bestuur tijdens een bezoek aan hem thuis de waardering uit voor zijn vocale bijdrage in de afgelopen jaren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven