Rietmolen heeft een eigen Passion


RIETMOLEN – Het is een mix van de aloude kruisweg en het nieuwe ritueel van stille tocht: The Passion. Wat op tv begon, heeft zich verspreid naar Rietmolen. “De Passie is iets van de gehele gemeenschap”. De markante dorpskerk met zijn uivormige torenspits zal dinsdag 12 april tot de laatste plekken bezet gaan worden. Een bijzonderheid voor de H. Caeciliakerk van Rietmolen, waar het bezoek afneemt en vergrijst. “Voor De Passie komt iedereen weer samen in de kerk. Van jong tot oud, gelovig en niet-gelovig bij elkaar te brengen en na te laten denken over zowel het paasverhaal als het leed dat we nu in de wereld speelt”.  De Passie zal worden gespeeld op dinsdag 12 april om 20.00 uur. De kerk is open om 19.00 uur. Entree en boekje 5 euro.

Camera, Interview, Montage Matthijs Prins Een RTV Sternet productie

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven