Ruurlo weet derby tegen Sportclub Lochem niet te winnen


RUURLO – De wedstrijd tussen v.v. Ruurlo en Sportclub Lochem is altijd een speciale. Daarom besloot men ook het duel niet op zondagmiddag, maar op zaterdagavond om 18 uur te spelen. Deze editie was ook nog eens extra beladen, beide ploegen draaien een matig seizoen en bungelen onderin de derde klasse. De winnaar van het duel kan echter naar boven kijken, de verliezer moet blijven vrezen voor degradatie. Ondanks dat Ruurlo veel kansen kreeg, wist het niet te winnen. Ruben Boonk maakte namens Sportclub Lochem in de 62ste minuut de enige en winnende treffer. Gerrit Mengerink sprak na afloop met Sportclub Lochem trainer Henry Golstein en Jan Lorse van Ruurlo.

Interview met Henry Golstein van Sportclub Lochem

Interview met Jan Lorse van v.v. Ruurlo 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven