Schoolvoetbal groep 7/8 bij UNO’21 gewonnen door St Jorrisschool


BORCULO – Onder perfecte weersomstandigheden werd vandaag gevoetbald op de velden van Voetbalvereniging Reünie 15 teams gemengd met jongens en meisjes hebben het fantastisch gedaan. De uitslagen en standen werden door de spelers nauwkeurig in de gaten gehouden.
In de poule van groep 8 werd pas op het laatst de winnaar St Jorisschool bekend. In de poule van groep 7/ 8 werd de Heuvelschool winnaar en in de poule van groep 7 wist de Kiezel en Keischool zeer overtuigend met alle wedstrijden te winnen. De beste nr 2 van de poules werd de Keikamp.

Penaltyreeks
In de halve finale nam de Heuvelschool het op tegen de Kiezel en Keischool. Deze wedstrijd werd uiteindelijk met een zeer spannende penaltyreeks gewonnen door de Heuvelschool. De andere halve finale werd gespeeld door de St. Jorisschool tegen de Keikamp, waarbij St Joris er met de winst vandoor ging. De spannende finale werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen door St Jorisschool. Heuvelschool werd 2e. Kiezel en Keischool 3e en de Keikamp 4. “Namens UNO’21 willen wij de winnaars van harte feliciteren. Volgende week gaan we verder met schoolvoetbal toernooi voor de groepen 5/6 van de basisscholen Borculo eo”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven