Skeelercompetitie Oost Nederland weer van start


EIBERGEN – De schaatsen zijn in het vet en voor ijs minnend Nederland de reden om de skeelers weer onder te doen voor tochtjes in het mooie landschap van Overijssel en Gelderland. Het is voor velen een leuke manier om je conditie op peil te houden en te genieten van de natuur.   Ook voor de vrijwilligers  van de Free-Wheel Inline Cup Oost , de skeelercompetitie van  Oost en midden -Nederland  zijn het weer drukke tijden.

“In samenwerking met skeeler en wielerverenging de Stofwolk Eibergen en de skeeler en wielerverenging de peddelaars Aalten, zijn we druk bezig met de voorbereiding van een skeelerclinic voor alle omliggende verenigingen in oost Nederland , deze clinic  wille we organiseren om zo extra aandacht te geven aan de skeelersport wie weet staat er een nieuwe olympische kampioen op de baan”. Zegt Johan Voortman. 

De clinic zal hoogst waarschijnlijk verzorgd worden door de Jumbo en AB Vakwar/Reggenborgh schaats & skeeler ploeg

Woensdag 11 mei

Aanvang  skeelerclinic 18.30

Aanwezig 18.15 uur

Sportpark de Beijenkamp

Rietmolenseweg Eibergen

Aanmelden voor 5 mei via de mail [email protected]

 

 

HET VERPLICHT DAT JE EEN HELM EN KNIE- EN POLSBESCHERMING DRAAGT.

 

 

 

Aansluiten op de clinic is er deze avond ook een Skeelerwedstrijd van de Free-Wheel inlinecup oost  een mooie gelegenheid om deze wedstrijd te aanschouwen.

 

 

 

In de bijlage vind u de Free-Wheel skeelerkalender 2022 en een flyer & promotie poster voor deze clinic,   delen van deze info op uw website ect zouden wij erg waarderen.

We zien jullie met uw leden graag op 11 mei in Eibergen. 

Mocht er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen we dit graag.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven