Speelmiddag bij Speeltuin de Koppel in Borculo groot succes


BORCULO – Woensdagmiddag 13 april was het zover! De feestelijke speelmiddag bij Speeltuin de Koppel. Ruim 50 kinderen kwamen gezellig spelen. Buiten werd er gefietst, gegleden en ‘zand taartjes’ gebakken. Binnen werd er gekleurd voor Pasen. Al snel werden er nieuwe aanmeldformulieren ingevuld om lid te worden. Een enkele ouder gaf zich zelfs direct op als nieuwe vrijwilliger bij activiteiten of als oppas. Ook het eerste dreumes uurtje, dat georganiseerd werd op 30 maart, was een succes. Ruim 20 kinderen tussen de 0 en 4 jaar kwamen spelen. Grote kans dat we dit vaker gaan organiseren.

Vrijwilligers
Vanaf woensdag 20 april is de speeltuin elke woensdag- en donderdagmiddag open van 14.30u tot 16.30u. Op vrijdagmiddag zijn we op de oneven weken geopend van 14.30u-16.30u. Als het aantal vrijwilligers zich uitbreidt, gaan we mogelijk meer open. Houd onze Facebookpagina @Speeltuindekoppel en website in de gaten voor actuele informatie.

Lid worden? Dat kan al voor €25 per gezin per jaar. Stuur een mail naar [email protected] of print het aanmeldformulier op www.speeltuindekoppel.com.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven