Sportclub Rekken in blessuretijd naast VIOS Beltrum


REKKEN – VIOS Beltrum heeft wederom dure punten verspeeld in de strijd om de nacompetitie te behalen. Op Sportpark ’t Asterlo leek het er lang op dat de ploeg van Kevin Vos met drie punten huiswaarts zou keren, maar in de laatste minuut van het duel wist Sportclub Rekken de gelijkmaker te maken. Voor Rekken betekende dit dat men volop in de race blijft voor die zelfde nacompetitie plekken. VIOS verzuimde in de eerste helft op voorsprong te komen door een makkelijk gegeven strafschop niet te benutten. In de tweede helft kwamen de gasten in de 58ste minuut wel op voorsprong door Twan ter Woerd. Die voorsprong werd lang vastgehouden, maar het was Kevin Stokkers die in de 92ste minuut de gelijkmaker op het scorebord bracht. Gerrit Mengerink sprak na afloop met Kevin Vos (VIOS Beltrum) en Colin Stokkers (Sportclub Rekken).

Interview met Colin Stokkers van Sportclub Rekken 

Interview met Kevin Vos van VIOS Beltrum 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven