Thema circus op kindermiddag Reurpop


RUURLO – Natuurlijk wordt ook dit jaar er tijdens het muziek-, theater- en spektakelfestival Reurlop weer aan de kleine Reurpoppers gedacht. De Reurpop-kindermiddag van zondag 12 juni staat dit jaar in het teken van het thema Circus. De kindermiddag wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Plus Stam. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen, evenals opa’s en oma’s (65-plus).

De gehele middag worden in en om de circustenten aan de Wiersseweg tal van leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen komen kijken naar verschillende spectaculaire circusshows. De kinderen kunnen zich een echte circusartiest wanen door circusworkshops te volgen, zich te laten schminken en zich te verkleden in de photobooth.

Zoals elk jaar zorgen Maike’s Ballonnen en twee andere clowns, ervoor dat de kinderen een aandenken aan Reurpop, in de vorm van een ballonfiguur, mee naar huis kunnen nemen. Ook zijn de altijd geliefde zandhopen weer aanwezig én natuurlijk is mascotte Rupo er ook de hele middag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven