Topscheidsrechter Bas Nijhuis leidt zaterdag competitiewedstrijd van G-team FC Eibergen

EIBERGEN- Topscheidsrechter Bas Nijhuis leidt komende zaterdag de eerste competitiewedstrijd voor eigen publiek in het bestaan van het G-team van FC Eibergen. Na 5 jaar trainen en af en toe een toernooitje spelen is het G-voetbal van onze vereniging dit voorjaar mee gaan draaien met de regionale competitie van de KNVB.

In een jaar waarin deze tak binnen FC Eibergen ook nog eens zijn eerste lustrum viert was er de vurige wens om deze eerste officiële thuiswedstrijd een extra feestelijk tintje geven. Daarom leidt niemand minder dan Nijhuis dit duel.

Tegenstander op De Bijenkamp is AZC JG2 uit Zutphen. De wedstrijd wordt gespeeld op de Grand Plaza Arena en begint om 11.00 uur. Iedereen is van harte welkom om onze G-toppers aan te komen moedigen!


 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven