Trainersduo Kuilman en Somhorst stopt bij Schuurman BZC


BORCULO – Na het vrijwillige vertrek van Schuurman BZC uit de eredivisie waterpolo hebben Jeroen Kuilman en Rondal Somhorst aangegeven te stoppen bij het eerste herenteam van Schuurman BZC. Jeroen en Rondal hebben zich ingespannen voor het behoud in de eredivisie. Het bestuur heeft grote waardering en respect voor hun enthousiasme en inzet het afgelopen seizoen, en heeft begrip voor hun besluit. “Al met al was het een tropenjaar voor hun beiden en komt met hun besluit een einde aan een roerig seizoen. Wij zullen ons nu gaan richten op het vinden van een nieuwe hoofdtrainer/trainer en zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen”, aldus voorzitter Ronnie Overgoor.

In de komende periode zal er meer duidelijkheid komen rondom de invulling van het seizoen 2022/2023.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven