Tweede editie rally Club4o dit keer voor zwembad in Ruurlo

RUURLO – De glijbaan van Zwembad Ruurlo is al jaren een begrip in Ruurlo en omgeving. Na een grondige renovatie van de glijbaan in 2020 is nu de tijdwaarneming aan de beurt. Club4o draagt hier zijn steentje aan bij door een rally te organiseren, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de realisering van de tijdwaarneming.

Club4o is een groep ondernemende mensen die hun netwerk en kennis graag ten behoeve van maatschappelijke projecten wil inzetten. De vier O’s staan voor ontmoeten, ontwikkelen, ondernemen en organiseren. Na een succesvolle eerste editie in 2019, met als goed doel Speelweek Neede, kunnen zij in 2022 eindelijk de 2e editie oppakken.

Tijdwaarneming
De grootste attractie op het zwem- en recreatiepark “De Meene” in Ruurlo is de dubbele wedstrijdglijbaan mét tijdwaarneming. Deze glijbaan is met zijn 16 meter hoogte en 60 meter lengte, uniek in zijn soort. De glijbaan is in 2020 volledig gerenoveerd. Het houtwerk is vervangen en de kunststof banen zijn opnieuw behandeld. Een belangrijk onderdeel van de glijbaan, namelijk de tijdwaarneming, dient nog vervangen te worden.

Glijbaan
De organisatie heeft afgelopen zaterdag samen met Rick Blasman, badmeester van het zwembad, en Bas Bernauer, bestuurslid van de stichting, het terrein verkent. Sander Kreeftenberg, naast bestuurslid ook als Ruurloër zeer betrokken: ”Als klein kind kom ik al naar dit zwembad, het is prachtig dat de glijbaan nog steeds het pareltje is van deze locatie en dat wij met onze rally een bijdrage kunnen leveren voor de vernieuwing van de tijdwaarneming!”

Vertrek vanaf zwembad
De rally vindt plaats op zondag 19 juni. Er kunnen maximaal vijftig equipes à twee personen meedoen die ieder 100 euro inleggen. Daarvoor krijgen ze een routeboek, rallyschild, lunchpakket, versnaperingen, drank en een warme hap na binnenkomst. Er is geen speciale categorie voor auto’s, ieder type kan meedoen. Om 12.00 vertrekt de eerste auto vanaf het Zwembad in Ruurlo. Vanaf deze locatie rijden de deelnemers 80 km hoofdzakelijk binnen de gemeente Bronckhorst en alleen op de binnenwegen. De route zal een klein stukje door de gemeente Berkelland gaan. Uiterlijk 17.00 uur wordt de laatste auto weer terugverwacht bij het zwembad. Om 17.30 uur is de prijsuitreiking en tevens de dagafsluiting.

Deelnemers gezocht
Club4o zoekt deelnemers aan de rally die voor het plezier en het goede doel willen rijden. Opgave per equipe kan via de website van Club4o. www.club4o.nl

Op de foto van links naar rechts: Ruud Geerligs, Bas Bernauer, Gerben Bakhuis, Rick Blasman, Sander Kreeftenberg

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven