Weerpraatje: Korte(?) opleving

BERKELLAND De regenmeters zijn goed gevuld de afgelopen week. Hier in onze omgeving is zo’n 50 mm gevallen. De natuur kon dat best wel weer gebruiken. Daarbij was het koud en heeft het soms ook flink gewaaid. In mijn vorige bericht schreef ik al over een mogelijk korte opleving van de temperatuur in de komende week. En dat gaat ook gebeuren. Maar of het “kort” zal zijn of toch wat langer is nog onzeker. Dinsdag en woensdag gaan we de 20 graden waarschijnlijk wel halen, maar daarna zijn de weermodellen het er niet over eens. Richting Pasen lijkt zich wel een daling van de temperatuur af te tekenen en is ook op donderdag weer wat regen mogelijk. Eerst maar eens van de licht zomerse dagen midden deze week genieten, daarna zien we wel weer……………..

Weerpraatje wordt verzorgd door onze Berkellandse weerman 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven