Workshops op de Tormijnschool in Noordijk


NOORDIJK – Vrijdag 8 april was het weer zo ver… Na 4 weken een workshop volgen bij de juf of meester, of bij moeders die een workshop aanbieden op de vrijdagmiddag, mochten de leerlingen van de Tormijnschool vandaag hun presentatie geven. Gelukkig mochten hier ook weer ouders, opa’s en oma’s of andere bekende bij aanwezig zijn, die daarom ook in groten getale aanwezig waren.

Presentatie
De kinderen gaven een presentatie over een stopmotion filmpje maken, een eigen etui naaien en borduren, een schilder/klei workshop met als thema voorjaar/Pasen en als klap op de vuurpijl een hut bouwen in het bos. Deze laatste workshop kon natuurlijk niet in de klas worden gepresenteerd, waardoor iedereen die aanwezig was op de fiets of met de auto richting het zogenoemde ‘crossbos’ moest. Doormiddel van foto’s, slingers en ballonnen werd de hut feestelijk door de kinderen geopend. Een geslaagde middag dus!

Foto’s L. Schuurman

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven