Zed’s Paas zoektocht in Neede en Eibergen


NEEDE/EIBERGEN – In de week van maandag 11 t/m zaterdag 16 april`22 organiseren Optisport ’t Spilbroek (Neede) & Optisport ’t Vinkennest (Eibergen): Zed’s Paas zoektocht. “In deze week verstoppen wij iedere dag (t/m zaterdag 16 april) 1 schatkistje in Neede & 1 schatkistje in Eibergen”. Legt Youri Roolvink van Optisport uit. “De schatkistjes zijn te herkennen aan blauwe Optisport keycords en aan de binnenkant zit een leuke prijs. De prijs kan worden ingeleverd bij Optisport ’t Spilbroek in Neede waarbij de onthulling van de echte prijs plaats vind. Iedere dag een nieuwe plek en nieuwe zoektocht”.

Hint
Mocht de schatkist voor 15.00 uur niet gevonden worden, komt er een hint op de facebookpagina van de locaties te staan. Help jij mee zoeken?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven