2x goud en 2x brons voor laatste wedstrijd Turnmeiden RGV


RUURLO – Afgelopen zondag was de laatste turn wedstrijd voor de turnsters van RGV Ruurlo. De meiden in het supplement E reisden af naar Nieuw Leusen voor een toestelfinale. Hier kwamen alle turnsters van Gelderland, Overijssel en Flevoland bij elkaar om, i.p.v. een meerkamp, per toestel te kijken wie er het beste was. Onder leiding van Lisanne van Haaften waren in de eerste wedstrijd de jeugd meisjes aan de beurt. Noya Boomkamp, Fredrieke Klien Bleumink, Carlijn Leferink en Isolde Luiten lieten zich van hun beste kant zien. Dit leverde Noya een mooie bronzen medaille op bij balk en Frederieke op vloer.

Isolde greep net geen medaille op brug, ze werd 4e met 0,15 verschil met de nr3. Op balk eindigde Carlijn en Isolde ook in de top 10. Carlijn werd 5e en Isolde 7e. Ook op vloer was er naast de mooie medaille van Fredrieke, met een verschil van 0,05 , nog een mooie 4e plek voor Carlijn. Ook op sprong konden ze met de top mee. Isolde werd 5e en Noya 6e.

Volgend seizoen
Volgend seizoen gaan Carlijn en Isolde naar een een andere leeftijdsklassen. Ze gaan dan uitkomen bij de junioren. In de 3e wedstrijd waren de 3 junioren van de RGV aan de beurt. Voor Isa Freriks en Femke Meulenveld hun laatste turnwedstrijd. Zij hebben besloten om na 10 jaar te stoppen met turnen. Dus mochten voor de laatste keer hun kunsten vertonen. Ondanks dat ze hun best deden was het hun clubgenootje Marit Olthof die met de prijzen naar huis ging. Marit pakte 2x goud; Op brug en op balk wist ze de concurrentie van 24 turnsters achter zich te laten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven