Alfrink en Ariëns winnen Needs Basketbaltoernooi 2022


NEEDE – Het Needs Basketbaltoernooi voor jongens en meiden groep 7/8 op woensdagmiddag 18 mei is in de meidenpoule gewonnen door de Kardinaal Alfrinkschool en in de jongenspoule door de Dr. Ariëns Daltonschool uit Neede. Het toernooi in de Spilbroekhal werd georganiseerd door docent Martijn ten Berge en de Sport Federatie Berkelland. Elf teams van de basisscholen uit Neede, Noordijk en Rietmolen streden om wisselbekers en de te winnen basketballen.

Meiden
In de meidenpoule waren de beide teams van de Alfrinkschool oppermachtig en in de jongenspoule was dit het geval bij de teams van de Ariënschool. De vrije worpen werden het beste genomen door Wies Peddemos en Koen Thuinte beide van de Dr. Ariëns Daltonschool. Dus won de Ariënsschool in totaal maar liefst vier nieuwe basketballen en een wisselbeker. De foto’s van het toernooi staan op de Facebookpagina van Sport Federatie Berkelland.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven