Alleenstaande 60+mannen gezocht voor speeddate bij Berkel Palace in Borculo

BORCULO- Zondagmiddag 22 mei 2022 organiseert Margreet Dolphijn van Berkel Palace Borculo ism relatiebemiddelingsbureau Dating Oost een speeddate voor alleenstaanden, doelgroep 60-70 jaar. Voor de dames is het al vol geboekt. Er worden nog single heren gezocht.

Twijfel
“Er is bij mannen nogal eens twijfel om aan zoiets mee te doen. En dat hoeft echt niet. Een speeddate is de perfecte gelegenheid om die ene leuke vrouw tegen het lijf te lopen die je zoekt,” zegt matchmaker Getty Schepers. “Het is natuurlijk best een hoge drempel als je partner is overleden of je bent gescheiden na een huwelijk van tientallen jaren. Het verdriet is groot, maar ook de eenzaamheid.
Wij kunnen echt zeggen dat na elke speeddate er een succesverhaal uitrolt. Zo stonden Anneke en Ben, beide hun partners verloren, afgelopen zomer in de Libelle met hun lovestory; verliefd geworden na een speeddate in Berkel Palace”.

 

Margreet Dolphijn en haar medewerksters verzorgen de innerlijke mens
“Bij binnenkomst serveren we koffie en in de pauze krijgt iedereen een hapje en drankje. Dan is de stress er inmiddels af. Alles wordt voor de deelnemers verzorgd. De singles worden bij binnenkomst ook persoonlijk ontvangen. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. En Dating Oost begeleidt de gehele speeddate”. Het ‘lovebelletje’ rinkelt na iedere 8 minuten en de heren worden doorverwezen naar ’t volgende tafeltje. “Zo makkelijk gaat het”, legt Getty Schepers uit. “Er liggen op elke tafel vragenkaartjes om mensen op een idee te brengen wat te vragen. Er vallen echt geen stiltes. Het gaat vanzelf.”

Op de eigen lijst die iedere deelnemer ontvangt kan anoniem ingevuld worden wat ze van die ander vinden. “En niemand ziet die lijst, er ligt een blanco vel bovenop. Dat maakt het systeem van speeddaten zo perfect. Je stoot eigenlijk nooit iemand voor ’t hoofd.”Als na afloop blijkt dat beide een JA hebben ingevuld is er een match en ontvangt men de telefoonnummers in de eigen mailbox.
“Dat is toch makkelijker dan zoeken en eindeloos mailen via een datingsite? Het is nu JA of NEE, en klaar. En je hebt haar nu ook al in ’t echt gezien. Je zag misschien haar lieve lach. Had ze jouw humor? Zag ze d’r leuk uit, spraken haar hobby’s jou aan? Onze ervaring leert dat mensen echt direct voelen of er een klik is. Stel nu dat je d’r vindt?…. Geen eenzame weekenden meer. Gezellig wandelen, fietsen of misschien samen eens op vakantie”?

Zondagmiddag 29 mei 2022 is er óók een speeddate in Berkel Palace voor alleenstaande senioren bóven de 70 jaar. Hier gaan de aanmeldingen overigens wel gelijk op. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Voor meer info en aanmelden voor beide speeddates www.DatingOost

Foto: Margreet Dolphijn (links) eigenaresse van Berkel Palace en Getty Schepers, DatingOost

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven