Andy van der Meijde, Royston Drenthe en John van Loen komen met FC de Rebellen het 75 jarig jubileum vieren van EGVV


GELSELAAR – In 2020 bestond EGVV op de kop af 75 jaar. Het jubileumprogramma lag al helemaal klaar om deze verjaardag eens goed te vieren. Echter ging er een grote streep door alle geplande activiteiten. Ook in 2021 kwam er niet van, maar in 2022 is er dan toch echt een feestje. Op donderdag 9 juni gaat EGVV namelijk spelen tegen FC de Rebellen.

FC de Rebellen
FC de Rebellen is opgericht op 6 oktober 2013 en bedacht door Marcel Meeuwis (ex-Feyenoord en Borussia Mönchengladbach). Ze heten niet voor niets ‘De Rebellen’. Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard en fair. Kunnen slecht tegen onrecht en nemen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms misschien beter wel hadden kunnen doen. Ze joegen dan ook geregeld trainers, managers en bestuurders tegen zich in het harnas. John van Loen, Andy van der Meijde, Patrick Pothuizen, Royston Drenthe, Jeroen Heubach, Olaf Lindenbergh en Ali Boussabon, het niet de minste namen die richting Gelselaar komen. De wedstrijd staat onder leiding van voormalig topscheidsrechter Eric Braamhaar.

Regioteam
EGVV vult haar eerste elftal voor deze gelegenheid aan met spelers uit de regio. De ploeg gaat proberen om de ‘nul’ te houden tegen FC de Rebellen. Publiek is deze avond van harte welkom. De aftrap is om 19.30 uur op Sportpark De Benneker aan de Driessenweg in Gelselaar. Na afloop is de kantine uiteraard geopend voor een hapje en een drankje. Kaarten zijn deze avond verkrijgbaar aan de kassa voor € 6,- per stuk. In de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar voor €5,-. De voorverkoopadressen zijn: Spar Diepenheim, Tabak en Wijn en Zo in Borculo, Rona in Neede. Sensatie is gegarandeerd deze avond. Niet alleen op het voetbalveld, maar zeker ook ernaast. De Rebellen houden namelijk al heel hun voetballeven van de 3e helft en drinken graag met de tegenstander en de toeschouwers na de wedstrijd een drankje.

6 tegen 6 toernooi
Twee dagen later, op zaterdag 11 juni, wordt op Sportpark De Benneker in Gelselaar het jaarlijkse Johan Hondorp 6×6 toernooi gehouden. De eerste wedstrijden zullen die avond om 17 uur starten. Voor dit toernooi is nog ruimte voor enkele teams. Opgeven kan via www.egvv.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven