Auto over de kop op de N18 bij Eibergen

EIBERGEN – Zaterdagmiddag even voor half één zijn de hulpdiensten uitgerukt naar een eenzijdig ongeval op de N18 ter hoogte van Eibergen. Een auto lag daar op de kop in het weiland. Volgens getuigen was de auto meerdere keren over de kop gegaan alvorens in het weiland tot stilstand te komen. Een van de getuigen van het ongeluk was de man van het vrouwelijke slachtoffer. Hij reed met zijn auto vlak voor zijn vrouw. In zijn binnen spiegel zag hij hoe het helemaal misging.

Het slachtoffer wist na het ongeluk zelf uit de auto te komen. Omstanders verleenden eerste hulp. Daarna heeft ambulancepersoneel zich om haar bekommert. Uiteindelijk is ze per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven