Bed and Breakfast de Groes in Borculo genomineerd bij B&B verkiezing


BORCULO – Bed and Breakfast de Groes in Borculo is genomineerd voor een onderscheiding in de categorie 3 tulpen bij de verkiezing ‘Beste B&B van Nederland 2022’. In totaal zijn er twaalf B&B’s uit vier verschillende categorieën genomineerd. Op woensdag 15 juni wordt de uitslag bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland, uitvoerder van het B&B classificatiesysteem. De verkiezing van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ wordt jaarlijks gehouden onder B&B’s die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Accommodaties die meedoen aan dit classificatiesysteem, krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, oplopend naarmate het voorzieningenniveau stijgt. B&B’s die het beste presteren binnen hun tulpencategorie op het gebied van comfort, faciliteiten en services, maken kans op een onderscheiding.

De nominaties voor de jaarlijkse verkiezing zijn vastgesteld aan de hand van een objectieve normen- en scorelijst. Maar dat is niet het enige. Voor een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden, tellen namelijk ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Daaruit blijkt dat gasten zeer enthousiast zijn over Bed and Breakfast de Groes, zij beoordelen deze accommodatie met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 9,6!

Bed and Breakfast de Groes concurreert met Oude Bakkerij Bed and Breakfast in Rijswijk en By Ann in Noordeloos om de onderscheiding in de categorie 3 tulpen. De winnaar wordt op 15 juni 2022 om 08:00 uur bekendgemaakt op www.bedandbreakfast.nl/blog/beste-bb.

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 tulpen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven