Bekende gitarist Mart Hillen treedt op in Open Lucht Theater Eibergen


EIBERGEN – Woensdag 25 mei treedt de bekende gitarist Mart Hillen op in het Open Lucht Theater te Eibergen. Dit is een unieke kans om deze gitarist van wereldformaat te horen. Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio DJ Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Gevarieerd programma
Hillen is deze avond te horen als onderdeel van een mooi gevarieerd programma. Ook de zangeres Laura van Kaam, in 2013 winnaar van de Voice Kids, is deze avond te horen. Verder treden de Fountainheads op en is er een openbare veiling. Van de opbrengst van deze avond worden kledingbonnen aangeschaft voor de vluchtelingen in Oekraïne die in Berkelland momenteel worden opgevangen. Velen van hen hebben immers huis en haard in alle haast achter zich moeten laten.

Het programma begint om 20.00 uur. Kaarten voor deze avond kunnen nog worden gekocht bij de Ticketshop van het Open Lucht Theater (onder de tab ‘Tickets’.)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven