Bij Kerkemeijer Gemini viel weer wat te vieren


BORCULO – Afgelopen zaterdag speelden in sporthal ’t Timpke 2 teams van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini hun laatste wedstrijd van de competitie 2021-2022. Voor beide stond er nog wat op het spel, waardoor er ook veel bezoek op af kwam en het gezellig druk was op de tribunes.

Meisjes A1 voor 2e keer kampioen dit seizoen
In de najaarscompetitie werd Meisjes A1 eind november kampioen in de 2e klas en promoveerde het naar de 1e klas. In de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen DIOS A1 uit Dinxperlo konden de meiden ook in deze klas kampioen worden. Daarvoor was het nodig om in elk geval 3 sets te winnen, zodat de naaste achtervolger hen niet meer kon inhalen. De eerste set ging gelijk op, maar aan het eind werd een kleine voorsprong omgezet in een achterstand en ging de set met 22-25 verloren. In de daarop volgende 3 sets lieten de meiden zien wie er de beste was. Met 25-13, 25-16 en 25-13 was de winst binnen en het kampioenschap een feit. Een heel seizoen met slechts 1 nederlaag is een prachtig resultaat voor het team van de trainers Nicky Heutinck en Henk Brinkerhof.

Dames 2 was koploper gedurende gehele competitie
Dit team speelt al een aantal jaren in de top van de 2e klas en wil graag een klas hoger gaan spelen. Ook deze competitie stonden ze vanaf het begin aan kop. Tot zaterdag leden ze 1 nederlaag met 2-3 tegen DVO 5 uit Hengelo (G) en dat was nu hun tegenstander en ook naaste belager. De dames van trainer Hidde Bulten wilden revanche en dat maakten ze vanaf het begin duidelijk. Met goed volleybal van beide teams werd het voor het publiek een leuke wedstrijd, Met 25-23, 25-23, 25-19 en 25-17 bleven de punten in Borculo en bleef het team definitief koploper en voor Gemini dus kampioen. Beide kampioenen werden na afloop in het zonnetje gezet en ontvingen vele felicitaties, presentjes en de natuurlijk de kampioenstaart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven