Blijf deze zomer fit bij tennisvereniging Ruurlo


RUURLO – Fit worden en blijven tijdens de zomerperiode? Bij Tennisvereniging Ruurlo kan het. TV Ruurlo biedt in de maanden juni, juli, augustus en september de “Zomer Challenge” aan. Dit is een compact lidmaatschap inclusief een aantal trainingen waarbij je in deze maanden ook nog eens onbeperkt vrij kunt tennissen zonder verdere verplichtingen. Ideaal voor sporters met een zomerstop die toch willen blijven bewegen.

Beginnende tennisser
Daarnaast biedt TV Ruurlo voor de beginnende tennisser een lespakket aan waarbij in de maanden mei, juni en september een aantal begeleidingslessen worden verzorgd, gevolgd door 16 trainingen. Een ideaal pakket voor de beginnende tennisser om kennis te maken met de tennissport. De begeleidingslessen worden verzorgd door twee spelers van het eerste herenteam, Cas Brinkerink en Rene Ruesink. De trainingen worden verzorgd door Dijkman Tennis uit Vorden.

Baan huren
Naast de verschillende lidmaatschappen is het ook weer mogelijk om alleen een baan te huren bij TV Ruurlo. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de website www.meetandplay.nl of de bijbehorende app. Vaak kan online nog een baan worden gereserveerd voor dezelfde of volgende dag.

Jeugd
Trainingen worden elke dinsdag aangeboden. De trainingen voor de jeugd starten om 16:00 uur en voor de senioren om 19:00 uur. Een keer kennismaken en meedoen kan zonder aanmelding. Iedereen is welkom. Tennisvereniging Ruurlo is te vinden aan de Loolaan 94 te Ruurlo naast zwembad De Meene. Aanmelding voor een lidmaatschap kan eenvoudig via de website www.tvruurlo.nl. Baanhuur kan eenvoudig via de Meet&Play website.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven