Boekenproeverij in bibliotheken Borculo en Eibergen


BERKELLAND – Ben jij een enorme leesliefhebber? Altijd op zoek naar inspirerende titels? En praat jij ook graag over boeken? Dan is de Boekenproeverij echt iets voor jou. Op woensdagmiddag 8 juni (de Bibliotheek Borculo) en op vrijdagmiddag 10 juni (de Bibliotheek Eibergen) organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek een zogenaamde ‘Boekenproeverij’. In beide vestigingen begint de ‘proeverij’ om 14.00 uur. Deelnamekosten: €2,50 voor leden en € 3,50 voor niet leden. Aanmelden kan via: www.oostachterhoek.nl/boekenproeverij

Boekenproeverij
De Boekenproeverij is een gezellige bijeenkomst, waar aan de leestafel van de bibliotheken, onder het genot van een kopje koffie of thee, gesproken wordt over allerlei boeken. Je kunt jouw boekentips delen, maar ook je nog-te-lezen-lijst aanvullen met tips van andere deelnemers. De Boekenproeverij wordt begeleid door een deskundige vrijwilliger, die ook informatie over boektitels zal verstrekken. Het gaat dan niet alleen over de populaire titels die momenteel in de lijsten van kranten en tijdschriften staan, maar ook over boeken en auteurs die minder bekend zijn en die aandacht verdienen. Het doel is om geïnspireerd weer naar huis te gaan (en wellicht met een stapel boeken die je anders nooit gekozen zou hebben).

Deelname
Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via www.oostachterhoek.nl/boekenproeverij, door je aan te melden in de Bibliotheek of door te bellen met 088-0062929.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven