Brommer botst op auto in Neede


NEEDE – Dinsdagmiddag zijn politie en ambulance uitgerukt voor een aanrijding in Neede. Een vrouw botste met haar brommer tegen een auto, nadat ze geen voorrang had gekregen van de automobilist. De aanrijding vond rond 13.30 uur plaats op de kruising van de Borculoseweg met de Kisvelderweg. De automobilist reed vanuit de Kisvelderweg de Borculoseweg op, maar zag daarbij de brommer volledig over het hoofd. De bestuurster van de brommer botste tegen de zijkant van de auto en ging daarna onderuit. De vrouw werd door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken en verbonden. Zij hield enkele schaafwonden over aan het ongeval. De auto raakte door de klap beschadigd, onder andere de achterruit lag aan gruzelementen. De automobilist bleef ongedeerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven