Burgernet actie afgesloten, maar 13 jarig meisje uit Borculo nog altijd vermist


BORCULO – De politie heeft zondagavond 8 mei rond 22.00 uur een burgernetmelding uitgedaan. Er wordt een 13 jarig meisje vermist in Borculo. “Politie Borculo is in de omgeving van de Hertog van Gelrestraat op zoek naar een 13 jarig vermist meisje. Signalement: zwart los lang haar, rugtas, zwarte sp.broek, samen met een licht getinte jongen”.  Om 23.51 uur werd er een nieuw bericht uitgestuurd:
De politie Borculo is nog steeds opzoek naar de vermissing. Heeft u info over de vermiste dan kunt u contact opnemen met de politie.

Maandag
Navraag bij de politie leert ons dat het meisje op dit moment nog altijd vermist is. Op de facebookpagina van Nieuws uit Berkelland kwamen reacties binnen van mensen die het meisje eerder op de avond hadden ze lopen. Ze leek toen op de vlucht, zo staat in een van de reacties. Heeft u informatie over het meisje of weet u waar het meisje zich op dit moment bevind, bel dan met de politie via 0900-8844. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven