DEO Meisje onder 17 kampioen

BORCULO – Net als afgelopen dinsdag bij het kampioensduel van DEO Jongens onder 19 was zaterdag ook bij de kampioenswedstrijd van DEO Meisjes onder 17  het publiek in grote getale aanwezig op sportpark Dijkhoek. De DEO dames vormden een indrukwekkende erehaag bij de opkomst van de speelsters voor aanvang van hun wedstrijd van het jaar. Naaste concurrent UB (Ulftse Boys combinatie team) stond 1 punt voor op de meiden van trainers Dick Teunissen en Michiel Koopman. De opdracht was dus simpel: winnen.

Strafschop
In een bloedstollend duel van DEO tegen UB werd uiteindelijk met 1-0 gewonnen. Een benutte strafschop voor rust was voldoende om over UB heen te gaan en zo de titel binnen te slepen. Grote euforie na het laatste fluitsignaal waar vuurwerk en fakkels zorgden voor een extra feestelijk tintje.


Twee kampioenskarren
Wat een weelde! Twee “kampioens-huifkarren” vertrokken na de gewonnen wedstrijd van de meiden van sportpark Dijkhoek voor een rondje door Borculo. De meiden gingen samen met de kampioenen van afgelopen dinsdag op twee karren achter elkaar door Borculo om o.a. langs enkele (shirt)sponsoren te gaan en hen te bedanken voor de steun. Het bleef nog lang onrustig in Dijkhoek en omstreken… 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven