Derby bij Meisje Onder 17: Rietmolen/Lochuizen tegen FC Eibergen


RIETMOLEN – Al weken kijken de speelsters van Meisje Onder 17 van St.Rietmolen/Lochuizen en FC Eibergen uit naar de laatste wedstrijd van het seizoen. Eibergen – Rietmolen is natuurlijk op elk niveau een derby, de sportparken van beide clubs liggen vlak bij elkaar en veel spelers kennen elkaar goed. Op maandagavond 30 Mei om 19:30 uur gaat de strijd los op sportpark “De Wieken” in Rietmolen. Dan zullen de dames  de strijd met elkaar aangaan. In Rietmolen hebben ze er vertrouwen in: “Nadat de blauw-witte rook opgetrokken is gaan we er een mooie voetbalavond van maken met elkaar en gaan we er alles aan doen om de drie punten in Rietmolen te houden”. Zegt de begeleiding van het team. “Het zou geweldig zijn als er een hoop publiek komt kijken om de meiden aan te moedigen”.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven