Eerste lot van De Zonnebloem in Eibergen naar PLUS Koenders


EIBERGEN – Het eerste lot van de Zonnebloemloterij in Eibergen is in ontvangst genomen door Annie Harmsen en Mark Koenders van Plus Koenders. De Zonnebloemvrijwilligers zullen huis-aan-huis de loten verkopen, maar loten kunnen ook nu al gekocht worden via de vrijwilligers, of via de penningmeester Cor van der Kolk, tel.nr. 06-45008092.

Het streven is om dit jaar 2000 loten te verkopen, om de kas te spekken voor de organisatie van diverse activiteiten voor onze gasten met een lichamelijke beperking. Annie en Mark staan ook voor de Zonnebloem klaar door hen de kans te geven loten te verkopen bij hen in de winkel, en door te adverteren in het jaarlijkse programmaboekje van de Zonnebloem.

Zonnebloemafdeling Eibergen is op zoek naar enthousiaste lotenverkopers
De Zonnebloemloterij is een belangrijke inkomstenbron voor de afdeling Eibergen. Elk jaar gaan de vrijwilligers op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen en hiermee geld op te halen voor het goede doel. Mensen met een lichamelijke beperking iets geven om naar uit te kijken. Dat is wat de Zonnebloem doet. De jaarlijkse loterij draagt hieraan bij. Met de opbrengst organiseren vrijwilligers van de lokale afdelingen gezellige activiteiten en uitstapjes. Hiermee halen we mensen met een lichamelijke beperking uit hun sociaal isolement. Van 15-27 augustus staat de lotenverkoop (huis-aan-huis) in Eibergen gepland. Iedereen die drie uurtjes tijd over heeft en het belangrijk vindt dat mensen met een lichamelijke beperking, jong en oud, volop van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij Mieke Meijerink, e-mail [email protected] of telefonisch 0545-475137.

Over de Zonnebloem
Al meer dan 70 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen. Wij vinden dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn. En zetten ons daarom iedere dag met tienduizenden vrijwilligers in om iedereen vanaf 18 jaar met een fysieke beperking zorgeloos te laten genieten van het leven. Hierbij denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven