Expositie Sporen van de Vrijheid bekijken in het gemeentehuis

BERKELLAND – In het gemeentehuis in Borculo is de fototentoonstelling van Wendy Vossers te bezichtigen. De fototentoonstelling met verschillende foto’s van veteranen en het verhaal achter hun missies is tot 1 juli te zien.

Het Nationaal Comité Veteranendag heeft in 2018 een speciale prijs in het leven geroepen voor mensen die zich inzetten voor veteranen. Iedereen weet hoe belangrijk steun van naasten kan zijn voor veteranen. Ook dit jaar zijn weer een aantal genomineerden voorgedragen die zich op een bijzondere wijze inzetten voor veteranen. Wendy Vossers is 1 van de 12 genomineerden. Op 16 juni wordt de winnaar bekend.

Tot 25 mei kunt je ook de expositie Sporen van de Vrijheid bekijken in het gemeentehuis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven