Geen treinverkeer in Ruurlo na aanrijding bij Vorden


RUURLO – Door een aanrijding met een bedrijfsbus is er op dit moment geen treinverkeer mogelijk tussen Vorden, Ruurlo en Lichtenvoorde- Groenlo. De NS verwacht dat het treinverkeer zeker tot 15.00 uur vanmiddag stil ligt.

Bedrijfsbus
De aanrijding vond plaats rond 10.30 uur bij een onbewaakte spoorwegovergang op de Onsteinseweg tussen Vorden en Ruurlo, waarbij een bedrijfsbus met aanhanger is betrokken. De chauffeur van de bedrijfsbus heeft hierbij ernstige verwondingen opgelopen zo meldt Omroep Gelderland. Het slachtoffer zou met een traumahelikopter naar het ziekenhuis zijn gebracht. Ook is de trein ontspoord. Voor zover bekend zijn in de trein geen gewonden gevallen.

Het treinverkeer tussen Vorden, Ruurlo en Lichtenvoorde-Groenlo is tot zeker het einde van de dag gestremd. Arriva heef bussen ingezet om gestrande reizigers te vervoeren. Tussen Zutphen en Vorden en tussen Lichtenvoorde-Groenlo en Winterswijk rijden wel gewoon treinen.

Door REGIO8

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven