Gezamenlijke Pinksterviering van de ‘Berkellandkerken’ in Borculo


BERKELLAND – Op pinkstermorgen, 5 juni a.s., organiseren de PKN-gemeenten PG De Wijngaard, PG Eibergen-Rekken en PG Neede het Pinksterfeest in een gezamenlijke openluchtdienst. Het thema voor deze dienst is: Spraakverwarring Tijdens de dienst wordt de muziek verzorgd door CMV Accoord. Voorgangers zijn: ds. Wilma Onderwaater , ds. Co Janssen en ds. Jan Struik. Er is oppas voor de jongsten
Deze openluchtdienst wordt gehouden in de tuin achter het Gemeentehuis in Borculo (Markstraat, 7271 AX)

Kopje koffie
De dienst begint om 10:30 uur, maar vanaf 10:00 uur is er al gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje. Er staan bussen waarin een bijdrage gedaan kan worden voor het werk van het Bijbelgenootschap, voor het verspreiden van de Bijbel in vreemde talen. En voor de gemaakte kosten. Wanneer u met de auto komt willen we u vragen zelf een stoel mee te nemen. De dienst is online te volgen via de website van PG De Wijngaard. Ga naar www.pgdewijngaard.nl en klik vervolgens om ‘Meekijken’.

Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar Het Muziekcentrum te Borculo (Haarloseweg 7, 7271 BV). Voor de laatste informatie hierover kunt u de websites van de drie gemeenten in de gaten houden. Daar zal op 3 juni, vanaf 12 uur de juiste locatie worden vermeld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven