GSV’63 in blessuretijd langs DEO in boeiende derby

GEESTEREN – GSV’63 heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd om het kampioenschap in de vijfde klasse. In een boeiend duel tegen buurman DEO duurde het echter bijna tot het eindsignaal alvorens de zege voor de ploeg van trainer Mark Reinders binnen was. Zijn college Dennis Arentsen, trainer van DEO, noemde de nederlaag tegen zijn oude club dan ook zuur. Toen de mannen vanmiddag richting de thee gingen stond er al 2-2 op het scorebord. Beide ploegen kregen in de eerste helft een strafschop en wisten deze te benutten. De tweede helft was qua doelpunten minder spectaculair. Pas in de 92ste minuut viel de winnende treffer, die werd gemaakt door invaller Owen Jacobs. Omdat ZZC’20 punten morste is GSV’63 opgeklommen naar een tweede plaatst en is plek 1 nog binnen hand bereik. Gerrit Mengerink zag op Sportpark De Brouwer een leuk duel en sprak na afloop met de trainers.