Herinneringsfotograaf en muziektherapeut in Alzheimer Trefpunt


BERKELLAND – Op dinsdagavond 14 juni ontvangt het Alzheimer Trefpunt Berkelland herinneringsfotograaf Erika Klein Kranenbarg en muziektherapeut Karin Hukker. Het wordt een avond met mooie verhalen en muziek, speciaal voor mensen met een vorm van dementie en hun naasten.

Erika Klein Kranenbarg vertelt over haar werk als herinneringsfotograaf. Ze geeft voorbeelden van wat een herinneringsfoto van u en uw naasten voor beiden kan betekenen. Met haar jarenlange ervaring zal zij mooie en boeiende voorbeelden geven uit de praktijk aangevuld met voorbeelden van haar sprekende foto’s. Uiteraard kunt u deze avond ook zelf een mooie foto laten maken van u en uw naaste met dementie. Een mooie herinnering voor het leven.

Karin Hukker is muziektherapeut. Zij schrijf Lieve Liedjes, ook speciaal voor mensen met dementie. Met haar liedjes zal zij verwoorden hoe de ziekte dementie van invloed is op iemands leven. Maar ook bezingt zij de gevoelens en emoties, ook de mooie en positieve, die spelen bij dementie.

Het Alzheimer Trefpunt is een avond voor en over mensen met dementie en hun naasten. Het is zowel een ontmoetingsplek voor lotgenoten als een informatieve avond voor mantelzorgers en professionals in de zorg. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom, maar deze avond dus ook en vooral mensen met een vorm van dementie zelf.

Waar: D’n Aoverstep, activiteitencentrum De Meijer,
Hessenweg 2,
7161 WN Neede
Aanvang: 19.30 uur. (Zaal open vanaf 19.00 uur)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven