IJsboerderij ’t Dommerholt organiseert Hemelvaartsdag Fietstocht


BORCULO – Ook dit jaar organiseert IJsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo weer een Hemelvaartsdag Fietstocht door het mooie buitengebied van Borculo. Dit jaar gaan we in de richting van Diepenheim. Net als andere jaren, is ook deze tocht geschikt voor jong en oud. Opnieuw een schitterende fietstocht van ca. 29 km. Onderweg krijgt u tegen inlevering van een bon een kop koffie of thee met krentenwegge. Een zelfde soort bon is er voor een ijsje bij terugkomst. U kunt Hemelvaartsdag starten bij IJsboerderij ’t Dommerholt, Hambroekweg 6, Borculo tussen 9.30 uur en 11.30 uur. Op de dag zelf is de route zelfs te downloaden in de Route.nl app. U kunt dan via uw mobiele telefoon de route fietsen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven