Jaarlijkse boerderijenfietstocht in Neede


NEEDE – LTO Noord afdeling Achterhoek Noord-Oost, Vrouwen van Nu Neede, Novia Noordijk en Perspectief Rietmolen, organiseren in samenwerking met ­VVV Neede, de jaarlijkse boerderijenfietstocht op woensdag 27 juli 2022. De start is tussen 9.30 en 13.00 uur, bij de Hollandsche Molen aan de Diepenheimseweg 21 in Neede. Er is parkeergelegenheid naast Café Restaurant De Olde Mölle. Onderweg is er de gebruikelijke koffiestop, een pannenkoekenstop en één extra stop. De eindstop is bij Erve Olthaar, Polhaarweg 3 te Neede.

Landbouw
Op de diverse stops is heel veel te zien en beleven met betrekking tot de landbouw. Men kan vrij rond kijken bij de agrarische bedrijven en er worden activiteiten en demonstraties gehouden. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,= per persoon, Hiervoor ontvangt men een routebeschrijving met informatie over de te bezoeken adressen en een consumptiebon voor koffie/thee of frisdrank en krentenwegge op het eindadres. Kinderen t/m 12 kunnen gratis deelnemen.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven