Joost van Oostrum neemt opbrengst Rozenactie voor Oekraïne van OBS de Keikamp Geesteren in ontvangt

GEESTEREN- Op woensdag 11 mei 2022 heeft burgemeester Joost van Oostrum OBS de Keikamp in Geesteren bezocht om de opbrengst van de rozenactie voor Oekraïne in ontvangst te nemen. De leerlingen van groep 1 tot en met 8 hebben geld ingezameld voor Oekraïne. Zij hebben rozen gemaakt van theezakjes. Deze rozen werden verkocht via de eigen webshop https://keikamp.schoolwebwinkel.nl/.

188 rozen
De leerlingen van groep 7 en 8 hebben deze website opgericht! Zij verkopen hier zelfgemaakte producten, met als doel het burgerschap te promoten. Voor de rozenactie hebben de kinderen een speciale pagina gemaakt op de website. In totaal zijn er 188 rozen verkocht! De leerlingen kregen ook nog hulp van een buurtbewoner. Om een bijdrage te leveren aan de actie van de kinderen heeft zij sleutelhangers in de kleuren van de Oekraïense vlag gemaakt. Ook deze sleutelhangers werden verkocht. In totaal hebben de leerlingen met de actie 265,17 euro opgehaald! Het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan de Oekraïense kinderen die verblijven in de lokale of nabij gelegen opvang voor Oekraïense vluchtelingen.  

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven