K.V. Olympia viert haar 100e verjaardag

BORCULO – Nadat, om redenen die iedereen kent, op de oprichtingsdatum 21 januari niet alle feestelijkheden georganiseerd konden worden, is het zaterdag 21 mei zover. Korfbalvereniging Olympia ’22 viert feest.

De dag begint in de ochtend met een leuk programma voor de jeugdleden. Vanaf 15:30 is het muziekgebouw aan de Haarloseweg geopend voor de receptie en reünie. Hiervoor hebben vele oud-Olympianen zich aangemeld.

Na de receptie en reünie is er de mogelijkheid een warme hap te halen en voor geïnteresseerden om een wandeling te maken naar het eigen complex van de korfbalvereniging en herinneringen op te halen in de kantine. Ook kan men daar met eigen ogen de nieuwe kunstgrasvelden bekijken.

Aansluitend zal om 19:30 uur het avondfeest beginnen. Ook hiervoor hebben zich vele oud-leden aangemeld. “We hopen natuurlijk dat de receptie en reüniedeelnemers die zich niet hebben aangemeld voor het avondfeest, ná het zien van de nieuwe kunstgrasvelden dit als nog zullen besluiten te blijven en het feest mee te vieren. Als Olympiaan weet je hoe het is om plannen bij te stellen, vooral als het nog erg gezellig is”

Dit kalenderjaar is een compleet feestjaar voor de Borculose korfbalvereniging. Op 21 januari werd via een fotopuzzeltocht en het uitdelen van de jubileumboeken de oprichtingsdatum al gevierd. Daarnaast werd op 16 april door 92 Olympianen een bezoek gebracht aan de Korfballeaguefinale in Ahoy.

“Met een 4e seniorenteam wordt momenteel deelgenomen aan de veldcompetitie, ouders van jeugdleden en herintredende korfballers hebben samen enorm veel plezier in dit jubileumteam.”

Verderop in dit kalenderjaar wordt ook op aan aantal momenten aandacht besteed aan het 100-jarig bestaan. Tijdens het PPP toernooi op 6 juni, en het schoolkorfbaltoernooi in september. In het najaar wordt een korfbalclinic georganiseerd voor alle leden.

Uiteindelijk wordt op 21 januari 2023 het feestjaar afgesloten. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven