KST magazine met veel interessante verhalen en interviews

RUURLO – Ook dit jaar brengt de Organisatie Commissie (OC) van het Karel Stegeman Toernooi van voetbalvereniging Ruurlo het KST Magazine uit, een glossy magazine met veel informatie en interessante interviews en verhalen.

Gratis
Tijdens de toernooidagen op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni liggen voor geïnteresseerden exemplaren van het magazine, dat overigens – evenals de entree voor het toernooi – gratis is, op diverse plaatsen op sportpark ‘t Rikkelder. Alle deelnemende teams worden in het magazine voorgesteld (met foto) en er zijn interviews met Abdou Harroui, speler van de Italiaanse Serie A club US Sassuolo, twee teambegeleiders, Dennis Gentenaar, voormalig keeper van onder andere Borussia Dortmund en Ajax, Roger van Gool, ex-international van België, scheidsrechter Erik te Brake, Peter Wennberg, directeur sportief van de Zweedse Allsvenskan-club AIK, en met Martijn Klein Brinke van Reurpop. Ook komen sponsors aan het woord en Hugo Kamperman heeft weer een fantastische column geschreven. Daarnaast is uit de spelonken van het KST – archief een verhaal over het Belgische Verbroedering Geel opgediept, stelt de jeugdopleiding van De Graafschap zich nader voor en uiteraard komt burgemeester Joost van Oostrum van gemeente Berkelland aan het woord.

Oekraïne
Meest indrukwekkend is wellicht een artikel met en over Sviatoslav Sirota, die in 1990 als keeper van Dynamo Kyiv het toernooi won en nu als 51-jarige en ongetrainde soldaat voor Oekraïne aan het vechten is. Kortom een rijk gevuld tijdschrift dat zeker de moeite van het lezen waard is.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven