Popkoor Sosjaal zoekt nieuwe dirigent


GELSELAAR – Per september 2022 zoekt popkoor SoSjaal uit Gelselaar een nieuwe dirigent. Rosanne Post-Sprick is al sinds de oprichting  dirigent van het popkoor, maar ze heeft aangegeven te gaan stoppen. Rosanne zal de repetities nog tot aan de zomervakantie doen en dan hoopt ze het stokje te kunnen overdragen aan een enthousiaste opvolger.

22 leden
Het popkoor zingt voornamelijk 3-stemmige popmuziek met begeleidingstrack (chorusonline), maar een andere vorm van begeleiding is in het verleden ook regelmatig aan bod gekomen (piano, combo). Het koor telt op dit moment 22 leden, heren en dames. Ben jij, of ken jij, iemand die het leuk lijkt dit koor op de woensdagavond te dirigeren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met  voorzitter Erna Wanink via [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven