Reünie met een been in de nacompetitie na zege op FC Eibergen


EIBERGEN – Voor FC Eibergen was het vanmiddag de laatste mogelijkheid om nog een reële kans te houden op deelname aan de nacompetitie. Tegenstander Reünie zou bij een zege vrijwel zeker zijn van deelname aan het toetje om promotie. Op Sportpark De Bijenkamp viel slechts een doelpunt. Het was wederom Mark van Donkelaar die beslissend was voor de Borculoërs. Hij scoorde het enige doelpunt en zorgde ervoor dat Reünie nog een punt nodig heeft om de nacompetitie te bereiken. Voor FC Eibergen gaat het seizoen als een nachtkaars uit, zij spelen nog twee duels en dan zit het er voor trainer Arno Leppink op in Eibergen. Gerrit Mengerink sprak na afloop met beide trainers.

Interview met Arno Leppink van FC Eibergen

Interview met Bert van Losser van v.v. Reünie

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven