Reünie verliest van Delden ondanks sterke start


BORCULO – Reünie speelde een prima eerste helft, de ploeg van Bert van Losser kwam op voorsprong via Mark van Donkelaar, maar verzuimde om verder uit te lopen. In de tweede helft zagen de bezoekers die op de wedstrijd waren afgekomen een heel ander duel. De bezoekers draaiden de wedstrijd volledig om en wisten uiteindelijk met 1-3 te winnen. De drie doelpunten van Delden vielen allemaal in het laatste kwartier. Reünie zal flink aan de bak moeten om de nacompetitie te behalen. Trainer Rob Bakker van Delden gaf aan zo lang mogelijk de druk er op wil houden bij Sportclub Markelo. Gerrit Mengerink sprak na afloop met zowel Van Losser als Bakker.

Interview met Rob Bakker van s.v. Delden

Interview met Bert van Losser van Reünie 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven