Reünie wint van Twenthe Goor door twee doelpunten van Mark van Donkelaar


BORCULO – Dinsdagavond werd op Sportpark De Wildbaan in Borculo het duel tussen v.v. Reünie en Twenthe Goor gespeeld. De wedstrijd stond eigenlijk voor afgelopen zondag op de rol, maar toen moest Reünie trainer Bert van Losser verslag doen van een wedstrijd in de eredivisie voor ESPN. Voor de Borculoërs werd Mark van Donkelaar het goudhaantje, de spits wist tweemaal doel te treffen. Twenthe wist via een strafschop, benut door Mark Nijland, nog wel wat terug te doen. Echter kwam het niet verder dan die 2-1. Door de zege blijft de nacompetitie nog inzicht voor Reünie. Gerrit Mengerink sprak na afloop van de wedstrijd met Bert van Losser van Reünie en Mark Bolink van Twenthe Goor.

Interview met Bert van Losser

Interview met Mark Bolink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven