Robbin Hattink neemt afscheid van G-team Sportclub Neede


NEEDE – Het G-team van Sportclub Neede zonder Robbin Hattink is haast niet voor te stellen, toch zal het vanaf volgend seizoen zo zijn. Robbin nam zaterdag na 33 jaar afscheid van ‘zijn ‘ team. Het leek wel of heel Neede was uitgelopen om Robbin zijn laatste wedstrijd te bekijken. Die wedstrijd eindigde overigens in stijl voor hem, tien minuten voor tijd kreeg hij symbolisch de rode kaart van de scheidsrechter. Het was voor het eerst in 33 jaar dat Robbin rood kreeg, wat volgde was een grandioos afscheid. Onder groot applaus verliet Robbin het veld.

Winst en kampioenschap inzicht
Sportclub Neede wist het duel met 4-1 te winnen van FC Winterswijk. Het G-team van Sportclub Neede kan daarmee volgende week zelfs nog kampioen gaan worden. Nadat de scheidsrechter voor de laatste keer had gefloten verschenen ook eerste elftal aanvoerder Jesse Meeringa en Bas de Wit van Neede Noord op het veld. Meeringa overhandigde een cadeau namens de selectie, Robbin is materiaalman bij het eerste elftal van Neede. Van Bas de Wit kreeg Robbin nog een Neede Noord shirt cadeau. Het werd voor de oude voetbalrot een dag om nooit te vergeten/ Gerrit Mengerink was aanwezig bij het afscheid en sprak na afloop van alle feestelijkheden met Robbin Hattink en teamleider Han Dieperink.

Interview met Robbin Hattink en Han Dieperink

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven