Rotonde van Hoveniersbedrijf Jos Pillen in Beltrum wederom vernield


BELTRUM – Ze zijn er bij Hoveniersbedrijf Jos Pillen uit Beltrum helemaal klaar mee. Voor de zoveelste keer is “hun” rotonde in Beltrum vernield. Het hoveniersbedrijf wordt keer op keer geconfronteerd met hoge kosten en enorme teleurstelling. Op de facebookpagina van het bedrijf is men zeer duidelijk!  “Voor de zoveelste keer weten een paar eencelligen onze rotonde te molesteren, nadat er een aantal keren dingen zijn vernield en/of ontvreemd hebben ze dit keer zelfs de hele betonvoet eruit gegraven en wederom een klomp gejat. Welke held op sokken heeft dit nu weer op zijn geweten, weten jullie wel wat ons dit steeds kost?! We zijn er een keer helemaal klaar mee, wees geen lafaard en meld je!!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven