‘Ruurlo in Concert’ Sophia’s Lust


RUURLO – Koninklijke Muziekvereniging Sophia’s Lust mag eindelijk weer een concert geven voor publiek na lange afwezigheid. Hier hebben alle muzikanten reikhalzend naar uitgekeken. Dit concert op zaterdagavond 28 mei om 19.30 uur staat volledig in het teken van het mooiste dorp van Nederland: Ruurlo.

Het thema van het concert is ‘Ruurlo en zijn omgeving’. Het harmonieorkest, onder leiding van Mark ten Breul, speelt afwisselende muziekwerken die allemaal te linken zijn aan Ruurlo. Het orkest neemt je mee naar de mooiste plekken van het dorp. Historische Vereniging Old Reurle heeft het archief aan beeldmateriaal beschikbaar gesteld voor tijdens het concert. Dit beeldmateriaal is die avond door het publiek te bewonderen op de diavoorstelling en tijdens een tentoonstelling.

Tickets
Het concert wordt op zaterdag 28 mei gehouden in de grote zaal in het Kulturhus in Ruurlo. De deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend en concert begint om 19.30 uur. Tickets kunnen uitsluitend vooraf besteld worden via sophiaslust.nl/tickets of via de leden. Tickets kosten voor volwassenen 10 euro en kinderen (t/m 12 jaar) 7,50 euro.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven