Sponsorovereenkomst Rotor BV en Sport Federatie Berkelland


BERKELLAND – Op dinsdag 10 mei ondertekenden Henk Hagens financieel directeur van Rotor BV en penningmeester Stefan Ormel van de Sport Federatie Berkelland een nieuw sponsorcontract. Rotor BV was al tot en met 2019 actief sponsor van de Eibergse activiteiten van de Sport Federatie Berkelland (SFB).

Activiteiten in heel Berkelland
Nu is er een nieuwe verbintenis voor 3 jaar ondertekend en gaat het niet alleen meer om activiteiten in Eibergen, maar om activiteiten in heel Berkelland. De stichting SFB organiseert door het jaar heen verschillende sport- en beweegactiviteiten om de inwoners van Berkelland meer in beweging te krijgen. Hier zijn niet altijd subsidies voor beschikbaar. Met deze sponsorbijdrage kan de begroting van diverse projecten toch rond worden gekregen en daar is de SFB Rotor BV erg dankbaar voor! Neem voor alle activiteiten van de SFB eens een kijkje op www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven