Start voorverkoop Tractorpulling Lochem 2022


REGIO – ‘t Geet gebeuren! De 37e editie van Tractorpulling Lochem kan eindelijk doorgaan. Op zaterdag 6 augustus zullen de krachtigste trucks en tractoren weer op het bekende terrein aan de Brinkerinkweg tussen Lochem en Barchem aantreden. Dit grootste evenement is the place to be voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren en andere grootse machines met een vermogen tot wel 12.000 PK! De officiële Grand National Truck- en Tractorpulling wedstrijd staat garant voor spektakel. Aan de voet van de Lochemse berg worden de krachten gemeten op twee wedstrijdbanen.

In de pullingarena kun je de machines in actie zien. Hier word je getrakteerd op een show van de sterkste trucks en tractoren uit de Nederlandse competitie. Rondom de pullingarena vind je een winkelstraat met allerlei shops, foodtrucks, een exclusief VIP-deck en een kinderdorp waar de kleinsten zich kostelijk kunnen vermaken onder begeleiding. Nieuw dit jaar is een gratis toegankelijk rennerskwartier! Hier staan de trucks en tractoren opgesteld en maken de monteurs en rijders zich klaar voor de wedstrijd. Na de wedstrijd knallen wij nog even door, we zetten namelijk de winkelstraat op z’n kop met een DJ. Dus neem gerust al je vrienden mee, het wordt gegarandeerd één groot feest!

Het startschot voor de wedstrijd wordt om 16:00 uur gegeven. Vanaf 12:00 uur is het rennerskwartier toegankelijk en om 14:00 uur gaat de pullingarena open. De voorverkoop is geopend! Koop nu je ticket in de voorverkoop, dan ben je verzekerd van een plek én krijg je korting. Dit jaar zijn er voor het eerst, naast toegangstickets, een gelimiteerd aantal VIP-tickets verkrijgbaar in de voorverkoop. Vanaf het VIP-deck heb je het meest fenomenale uitzicht en geniet je onbeperkt van hapjes en drankjes. Kom genieten van een ouderwetse avond tractorpulling!

Tractorpulling Lochem, altijd weer bijzonder!

Voor meer informatie en tickets kijk op tractorpullinglochem.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven