Sterren Stralen Boom gezocht


BERKELLAND – Elk jaar wordt rond deze tijd wordt al naar een geschikte boom gezocht voor Sterren Stralen, de jaarlijkse actie rond de feestdagen voor het goede doel. De boom op de foto werd aangemeld als Sterren-Stralen-boom voor dit jaar. Helaas heeft deze onverwacht de geest gegeven. Daarom wordt nu naar een vervanger gezocht. Op de foto is te zien dat de spar al bruin kleurt. Waarschijnlijk is deze ten prooi gevallen aan de letterzetter, de kever die vooral op sparren voor komt maar zich ook wel te goed doet aan andere naaldbomen.

Het is een vertrouwde verschijning, de kerstboom die jaarlijks rond kerst op de kruising Haaksbergen/Neede/Eibergen wordt opgetuigd. Van de opbrengst van Sterren Stralen worden in de regio ‘kinderen in de knel´ blij worden verrast met een kerstpakket gevuld met praktische cadeaus.

Rotary is nu op zoek naar een vervanger voor deze spar. De vraag is dus wie een grote kerstboom heeft die eigenlijk wel weg mag van de plek waar deze nu staat en daarom wel gezaagd mag worden voor het goede doel. Kandidaten kunnen zich melden via: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven